T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Yardım Sevenler Derneği Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Haz

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü de içine alan Türkiye Çevre Haftası, etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte pano hazırladık.

May

Okulumuzda Etik Günü (25 Mayıs) ve Haftası (25 Mayıs-31 Mayıs) ile etkinlikler yapılarak bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda  ve şehrimizin farklı yerlerinde çeşitli etkinlikler yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 103. Yıl Kutlama etkinlikleri kapsamında, okulumuzda program düzenlendi.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında farklı okullarda ve okulumuzun duvarlarında farkındalık oluşturma çalışmaları yaptık.