T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Yardım Sevenler Derneği Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Yardım Sevenler Derneği Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Ertuğrulgazi Mh. Çilem Cd. Gençtürk Sk No1 Tepebaşı / Eskişehir
Vizyon
Otizmli öğrencileri,sosyal hayata uyum sağlayacak şekilde,bağımsız yaşam becerileri ile donatan lider kurum olmak.
Misyon
6-14 yaş grubundaki otizmli çocukların, bireysel özelliklerine uygun ortamlarda, özel olarak yetiştirilmiş personelle , bireysel eğitim programları ile ailelerin eğitim sürecine aktif katılımını sağlayarak bağımsız yaşam becerilerini kazanmalarını sağlamak ve tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak.
09.00/14.30
Kaloriferli
Ulaşım
Odunpazarın´dan 3-11-16-29 numaralı belediye otobüsleri ve 3-11-16 numaralı minübüslerle.
Yerleşim Yeri
Ertuğrulgazi Mahallesinde eski Reşat Benli İlköğretim Okulu binasında, dokuma fabrikası üst geçidi karşısında.
Büyükşehir Belediyesi Sınırları içerisinde.